U SUBOTU HLADNIJE SA KIŠOM I SUSNEŽICOM

U noći ka suboti kiša i zahlađenje. U subotu hladnije sa slabom kišom ujutru i mogućom susnežicom krajem dana. Sredinom dana suvo. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 1°C, maksimalna 3°C.

U nedelju vetrovito i hladno sa povremenim snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu pretežno suvo sa sunčanim intervalima. Duvaće jak severni i severozapadni vetar. Pritisak ujutru ispod normale i u porastu i popodne oko normale. Jutarnja temperatura od -3°C do 0°C, maksimalna od 0°C do 5°C. Uveče suvo, a samo na jugoistoku je moguć sneg. Temperatura u 22h od -2°C do 2°C.

U ponedeljak ujutru mraz. Pre podne hladno i suvo sa sunčanim intervalima, a od sredine dana naoblačenje i moguća kiša popodne i krajem dana, a na planinama sneg. U utorak oblačno sa kišom, na planinama sa snegom. Između utorka i srede i u sredu zahlađenje i moguća susnežica i sneg i u nižim predelima pre podne. U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana suvo i hladno. U petak i za naredni vikend postepeno otopljenje.