U PRIVREDNOJ KOMORI U KRUŠEVCU, TRADICIONALNO JE ORGANIZOVAN BOŽIĆNI DORUČAK

Privredna komora Srbije-Regionalna privredna komora Kruševac tradicionalno je organizovala Božićni privredni doručak na kome su uručena prestižna priznanja najistaknutijim preduzećima i pojedincima.

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Rasinskog upravnog okruga tradicionalno na drugi dan Božića organizovala je „Božićni privredni doručak 2024.“ Privrednike, predstavnike lokalne samouprave i institucija pozdravila je direktor Regionalne privredne komore Kruševac Maja Marković. Ona je ovom prilikom sumirala predhodnu godinu u oblasti privrede u Rasinskom okrugu.

Nakon obraćanja, njegovom preosveštenstvu vladiki kruševačkom Gospodinu Davidu, uručeno je praznično priznanje.

Sa kakvim se izozovima suočavala privreda u predhodnoj godini i kakvi su zadaci i planovi za ovu godinu, govorio je predsednik skupštine PKS, predsednik UPS i generalni direktor “Trajal korporacije” Miloš Nenezić.

Tokom Božićnog privrednog doručka najuspešnijim privrednicima su podeljene nagrade Prestižno priznanje “Menadžer godine” dobila je Tanja Milisković regionalni menadžer preduzeća “Kromberg i Šubert” za Srbiju i Makedoniju.

Za doprinos razvoju lokalne zajednice nagrada je uručena Klubu privrednika Kruševac a za najbolje izvozno preduzeće nagradjena je PPT Petoletka iz Trstenika. Povelju sa zlatnikom dobili su “Vinarija Smiljković” iz Drenče kod Aleksandrovca, privatno preduzeće “Spasić Farm” iz Stalaća i  firma “Budim grad” iz Budilovine kod Brusa.