U “MERKURU” ORGANIZOVANA PROMOCIJA NOVE MEDICINSKE OPREME I USLUGA

U specijalnoj bolnici “Merkur” u Vrnjačkoj banji organizovana je promocija nove medicinske opreme i usluga. Preko 70 godina SB “Merkur” u svom fokusu ima zdravlje svojih pacijenata. “Nova medicinska usluga kao osnov turističke ponude Vrnjačke banje” bio je naziv događaja koji je organizovan u parku ispred specijalne bolnice “Merkur”, uz obavezno poštovanje svih epidemioloških mera. Informacioni sistem laboratorije povezan je potpuno sa informacionim sistemom SB “Merkur” što omogućava pacijentima da putem mail-a istog dana dobiju svoje rezultate.

Da je “Merkur” društveno odgovorna ustanova potvrđuje činjenica da godinama unazad otvara vrata ne samo svojim gostima već i svim posetiocima Vrnjačke Banje.Medicinska, wellness, spa i estetska usluga Merkurovih objekata omogućena je za apsolutno sve goste Vrnjačke Banje, iz drugih hotela i privatnog smeštaja.

Doći u Vrnjačku Banju odavno ne znači samo šetati promenadom i predivnim banjskim vrtovima, posećivati svečanosti i kulturno leto, već prvenstveno doći po zdravlje, koje potiče direktno iz prirode, poručuju iz SB “Merkur”.