TOPLANA: HAVARIJA NA TOPLOVODU KOJI PROLAZI KROZ PIONIRSKI PARK

Saopštenje JKP „Gradska toplana“, Kruševac: „Danas, 28.01.2021. godine svi toplotni izvori ,,Gradska toplana” Kruševac regularno proizvode i isporučuju toplotnu energiju prema korisnicima.

Zbog havarije na distributivnom toplovodu koji prolazi kroz Pionirski park i dvorište vrtića ,,Neven”, sa sistema će biti isključeni korisnici dela Dušanove ulice, dela Balkanske, dela Bosanske, dela Takovske, dela Lomine, kao i ulice: Ostrva Vida, Dalmatinska, Zlatiborska, Ljube Davidovića, Šumadijska, Omladinska, Velje Vitorovića i Župska ulica. Ekipa je već na terenu i radi na otklanjanju kvara. Molimo korisnike za strpljenje i očekujemo da će problem biti efikasno rešen, a da pomenuti korisnici neće dugo biti bez toplih radijatora.

U svim ostalim delovima grada stanje je redovno i vršimo regularnu isporuku toplotne energije. Dežurne ekipe za intervencije su dostupne našim korisnicima koji im se mogu obratiti za pomoć i podršku putem sledećih brojeva telefona: 037/447-790 i 037/447-791, kao i putem besplatnog pozivnog broja: 0800/035-037.“