SPREMNI ZA PREDSTOJEĆI ZIMSKI PERIOD

Kruševačka Služba zimskog održavanja grada spremno dočekuje predstojeći zimski period. Ova Služba radi u okviru Javno-komunalnog preduzeća “Kruševac”, koje je tim povodom organizovalo smotru zimske mehanizacije.

Javno-komunalno preduzeće „Kruševac” raspolaže sa dovoljno radnika i mehanizacije za zimsko održavanje trotoara, pešačkih staza, trgova i ulica u Kruševcu. Direktorka Snežana Radojković istakla je da je ovo preduzeće spremno za predstojeći zimski period sa dovoljnim brojem radnika i 25 specijalizovanih vozila. Na zalihama je trenutno dovoljna količina soli, a obezbeđena je i kontinuirana isporuka po potrebi.

JKP u saradnji sa nadležnim organima i preduzećima, koja su takođe angažovana tokom zime, funkcioniše bez ikakvih problema kada je u pitanju održavanje programom predviđenih površina tokom zimskog perioda. Inače, Zimska služba Javno-komunalnog preduzeća „Kruševac“ zvanično počinje sa radom 15. novembra i biće aktivna do kraja zimskog perioda, odnosno do 15. marta, a ako vremenski uslovi budu lošiji, ovaj rok se produžava za onoliko dana koliko je potrebno, kako bi sve ulice bile očišćene i prohodne.