SAOPŠTENJE PU Kruševac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su M.P. (1955), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa prostorija osumnjičenog pronašla džak, skriven ispod sena, u kome su  se nalazila pakovanja eksploziva u patronama težine 13,5 kilograma.Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su D.Š. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla manju količinu kokaina, marihuane, oko 250 grama amfetamina, tablete sa spiska psihoaktivnih supstanci i vagicu za precizno merenje.

Takođe, policija je pronašla i pištolj sa okvirom i sedam metaka i revolver.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su A.K. (1987), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni je uhapšen na istočnoj obilaznici grada Kruševca prilikom pokušaja primopredaje 106 grama kokaina spakovanog u dva paketa.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.