„POŠTA SRBIJE“ POKREĆE KONKURS ZA PRIJEM NOVIH RADNIKA

JP „Pošta Srbije“ Beograd, pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Republike Srbije, počev od 4. maja 2022. godine, saopštilo je ovo javno preduzeće.  „Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, aktuelne su potrebe za zapošljavanjem novih izvršilaca na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika“, navodi se u saopštenju.

Na konkurs, kako ističe Pošta Srbije, priliku da se prijave imaju svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije. Postupak je onlajn, a sve prijave „biće pažljivo razmotrene i obrađene“. „Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju“, stoji u saopštenju.

Svi uslovi konkursa i obrazac za prijavu biće, dostupni na sajtu Pošte Srbije, na posebnoj stranici http://konkurs.posta.rs/. „Stranica će ostati stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama“, ističe se u saopštenju.

Pošta Srbije podseća da je među najstarijim i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

„Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je atraktivan, pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne uspehe gradi na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate i da se zajedno sa zaposlenima dalje izgrađuje i razvija“, navodi se u saopštenju.