POMOZIMO IVANU VUKČEVIĆU DA POBEDI KARCINOM!!

Ivanu Vukčeviću iz Trstenika, nakon brojnih analiza koje su pokazivale da je sa njegovim zdravljem sve u redu, a nakon njih se osećao sve lošije, nedavno je na klinici u Minhenu dijagnostikovan KARCINOM PANKREASA.

 

Ivanu predstoji duga i teška borba sa ovom opakom bolešću. Jedina nada da u toj borbi uspe su terapije koje će primati u klinici Bel Medic u Beogradu. Uz tu terapiju potreban je još jedan lek koji će tumor držati pod kontrolom i sprečiti da raste i širi se. Troškovi lečenja su veoma veliki za porodicu, kao i želja da se izleči i ponovo bude sa njima.  Ivan je nasmejan, pozitivan i veruje u svoje bolje sutra i dane kada će ponovo sa ćerkicom Lanom šetati moravskim kejom. Da ne klone duhom i ostane jak, pomažu mu njegova porodica, rodbina i prijatelji.

 

Autogram Udruženje poziva sve ljude dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu u prikupljanju finansijskih sredstava uplatom na račun udruženja 325950060004171729 sa naznakom za IVANA VUKČEVIĆA.

 

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete se obratiti na telefone 069/ 607309 i 069/712893 – Autogram Udruženje