OTVOREN CENTAR “SAMAR” U RIBARSKOJ BANJI /video

U Ribarskoj Banji počeo je sa radom Sportsko-rekreativni centar “Samar”, čija je izgradnja počela pre tri godine. Inače, ova godina za Ribarsku Banju je značajna i po tome što obeležava značajan jubilej – 185 godina od osnivanja, pa je to još jedan povod za novu investiciju u okviru turističke ponude. Izgradnja centra, u koju je Specijalna bolnica uložila više od 80 miliona dinara sopstvenih sredstava, tekla je u dve faze. U prvoj fazi izgrađen je teren za tenis i kafe poslastičarnica, a u drugoj fazi su napravljeni bazeni sa termalnom vodom (dva bazena za odrasle, sa toboganima i jedan za decu, takođe sa toboganima), zatim, teren za odbojku na pesku, kao i park za decu.

 

Ovom investicijom, Specijalna bolnica Ribarska Banja želela je da proširi svoju ponudu u turističkom segmentu. Grad Kruševac se maksimalno trudi da svoju turističke kapacitete iskoristi na najbolji mogući način što potvrdjuje i sportsko rekreativni centar “Samar”. Sportsko rekreativni centar “Samar” svečano je otvorio Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

 

Novi kompleks sadrži teniski i teren za odbojku na pesku i akva park sa bazenima sa termalnom vodom. Pored ovih, Sportsko-rekreativni centar posetiocima će ponuditi razne sadržaje i dešavanja, kao što je noćno kupanje, koncerti, promocije, muzičke večeri, kao i razne druge prigodne aktivnosti.

 

 

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.