ODLOŽENO 21. KOLO SUPER LIGE ZA PONEDELJAK

Utakmica 21.kola Napredak-Radnički Niš, odložena je za 17.decembar 2018. Umesto u predviđenih 19 časova, utakmica će se odigrati, u koliko to vremenski uslovi budu dozvolili, u 15 časova.

 

Odlukom direktora Zajednice fudbalskih klubova Super lige i prve lige Srbije stiglo je sledeće saopšenje, koje prenosimo u celosti:

 

„U skladu sa Propozicijama takmičenja u Super ligi Srbije, zbog velikih snežnih padavina obaveštavamo Vas da ste dužni da preduzmete sve potrebne mere u pogledu uklanjanja snega sa terena, kako bi utakmice mogle biti odigrane. Ukoliko neposredno pre početka utakmice sudija i delegat utakmice procene da utakmica ne može biti odigrana zbog nastupanja „više sile“ prouzrokovane vremenskim okolnostima odnosno velikim snežnim padavinama i nemogućnosti blagovremenog uklanjanja snežnog pokrivača utakmica će u skladu sa članom 12. stav 2. Propozicija biti odložena za sutradan, odnosno za 24 sata. Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju.“

 

Vladimir Bulatović, direktor takmičenja.

 

Odlukom Fudbalskog saveza Srbije i utakmica 23. Kola Prve lige Srbije između ekipe TSC iz Bačke Topole I kruševačkog Trayala, koja je trebalo da bude na programu u nedelju od 13.00 sati, zbog loših vremenskih uslova, odložena je za proleće 2019.godine.