OD 15. MARTA NIJE BILO NAPLATE PARKINGA

Gradski štab za vanredne situacije u Kruševcu juče je naložio Javnom preduzeću “Poslovni centar” da do kraja vanrednog stanja u Srbiji obustavi naplatu parkiranja, kako na obeleženim parking mestima, tako i u javnim garažama. Takođe, naložena je i obustava naplate zakupa poslovnog prostora koji izdaje “Poslovni centar”. Srbija nalazi u jeku borbe sa zaraznom bolesti izazvane virusom COVID-19. Vlada Srbije je još krajem marta odlučila da se sve pijace u Srbiji, na otvorenom i zatvorenom prostoru, zatvore do daljeg, a u sklopu mera koje su donete za sprečavanje širenja korona virusa.

 

Poslovni centar u Kruševcu se finansira iz sopstvenih prihoda i sredstava. Pitali smo direktora ovog preduzeća koliko će se vanredno stanje i sve donete mere odraziti na poslovanje ovog javnog preduzeća i na plate zaposlenih.

 

 

Takođe, grejna sezona u Kruševcu produžena je do daljeg, s obzirom da je “Gradskoj toplani” iz gradskog štaba za vanredne situacije u Kruševcu naloženo da nastavi sa radom centralnog izvora i snabdevanjem daljinskog grejanja svim korisnicima. Poštujuci situaciju u kojoj se svi nalazimo, kao i potrošače koji i dalje uredno servisiraju obaveze ka gradskoj toplani, bonitet ce ostvariti svi korisnici koji isplate dugovanje za mesec mart do kraja aprila.