METEOS: ZA VIKEND SVEŽA JUTRA, PA SUNČANO TOKOM DANA

U subotu u Kruševcu nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka i prijatnom dnevnom temperaturom. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna 26°C.

U nedelju, nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka i toplije nego u subotu za nekoliko stepeni. Vetar slab istočnih pravaca, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C u Dimitrovgradu do 14°C u Beogradu i Vršcu, a maksimalna od 24°C u Negotinu do 28°C na jugu Srbije. Uveče suvo.

U nedelju u Kruševcu nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano sa prijatnom dnevnom temperaturom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna 27°C.

U ponedeljak sunčano i još malo toplije. U utorak takođe toplo, a popodne i krajem dana razvoj oblaka na zapadu Srbije može usloviti ređe lokalne pljuskove. U sredu popodne i uveče može biti kratkotrajne kiše u većini krajeva. Do iduće subote se zadržava toplo vreme za ovo doba godine, a zatim je moguće zahlađenje sa kišom za idući vikend.