METEOS: VEOMA TOPLO, POPODNE MOGUĆI PLJUSKOVI

U ponedeljak sunčani periodi i toplo, a kasnije popodne razvoj oblaka na zapadu Srbije i mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom koji se šire ka centralnim i istočnim predelima do kraja dana. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 32°C u južnoj Srbiji. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 16°C do 22°C.

U ponedeljak u Kruševcu duži sunčani periodi i vrlo toplo uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu lokalnih pljuskova popodne. Vetar slab severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna 31°C.

U utorak sunčano uz lokalni razvoj oblaka popodne sa mogućim lokalnim pljuskovima na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab promenljivog pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 29°C na severu Vojvodine do 32°C u južnoj Srbiji. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 18°C do 23°C.

U sredu toplo, a popodne jači razvoj oblaka i lokalni pljuskovi sa grmljavinom i mogućim lokalnim nepogodama. U četvrtak svežije sa kišom povremeno, a u petak sunčani periodi. Za naredni vikend sunčano i ponovo toplije.