METEOS: U UTORAK PROMENLJIVO OBLAČNO I NESTABILNO VREME

U utorak promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa malo sunčanih intervala uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Vetar slab istočni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju umeren, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 18°C, a maksimalna od 23°C na severu do 27°C na jugu Srbije. Uveče je moguća kiša ponegde. Temperatura u 22 sata od 16°C do 19°C.

U utorak u Kruševcu promenljivo oblačno i nestabilno vreme uz povremenu kratkotrajnu kišu. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna do 26°C. Uveče suvo. 

U sredu promenljivo i nestabilno vreme sa sunčanim periodima i razvojem oblaka uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Jači pljuskovi i lokalne nepogode sa gradom su moguće na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab istočni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju umeren. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 17°C, a maksimalna od 23°C do 26°C. Uveče je moguća kiša ponegde. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.

Do kraja sedmice se nastavlja promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima.