METEOS: U UTORAK JUTRO VEOMA HLADNO, U KRUŠEVCU SAMO 2°C

U utorak nakon hladnog i ponegde maglovito jutra na zapadu i jugu Srbije, tokom dana pretežno sunčano i toplije od proseka. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C na jugu do 11°C u Beogradu, a maksimalna od 20°C do 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 7°C do 14°C.

U utorak u Kruševcu nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije od proseka za sredinu oktobra. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 23°C. Uveče vedro.

U sredu ujutru hladno i ponegde maglovito, a tokom dana toplije od proseka za sredinu oktobra. Pre podne sunčano, a od sredine dana umereno naoblačenje na severu Srbije sa malom šansom za kratkotrajnu  kišu. Vetar slab jugozapadni ujutru, a popodne severozapadni na severu Srbije. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 10°C, a maksimalna od 19°C do 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 10°C do 14°C.

U četvrtak hladnije uz duže sunčane periode i umeren severni vetar. U petak jutro vrlo hladno, a tokom dana sunčano i toplije nego u četvrtak. Za vikend toplije uz prolaznu oblačnost u subotu koja može uzrokovati kratkotrajnu kišu, dok će u nedelju biti suvo prema današnjoj prognozi.