METEOS: U SUBOTU U KRUŠEVCU HLADNO, DNEVNA TEMPERATURA 3°C

U subotu hladnije sa kišom, susnežicom i snegom u centralnim, južnim i istočnim krajevima. Na severu Vojvodine se razvedrava uz duže sunčane periode, dok će u ostalom delu Srbije biti oblačno. Oblaci se sporo premeštaju od severa ka  jugu, a prvi sneg je najverovatniji u centralnoj i južnoj Srbiji. Vetar umeren severnih pravaca. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C na severu do 2°C na jugu, a maksimalna od 2°C na jugu Srbije do 7°C na severu. Temperatura u padu popodne, a uveče padavine prestaju.

U subotu u Kruševcu hladnije i oblačno sa kišom koja prelazi u susnežicu i sneg. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 3°C.

U nedelju ujutru mraz i ponegde magla. Tokom dana promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima uz manji porast temperature u odnosu na subotu. U ponedeljak suvo uz slab mraz i maglu ujutru, a tokom dana toplije nego u nedelju. Međutim, biće oblasti gde se magla ili niska oblačnost sa sumaglicom može duže zadržati uz hladnije vreme. Veći deo iduće sedmice se očekuje suvo vreme sa čestom jutarnjom maglom i manjim porastom temperature, osim u predelima gde se magla duže zadrži.