METEOS: U SUBOTU SUNČANO I VEOMA TOPLO

U subotu pretežno sunčano i još malo toplije, malo iznad 30°C u većini predela. Samo na severu razvoj slabe prolazne oblačnosti tokom dana. Krajem dana i u noći ka nedelji je moguća pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova, najpre na severu Srbije. Vetar slab do umeren  severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 17°C, a maksimalna dnevna od 30°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 19°C do 24°C.

U subotu u Kruševcu sunčano i vrlo toplo. Biće još malo toplije nego u četvrtak. Vetar ujutru slab južni, a popodne slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata oko 20°C.

U nedelju niža i prijatnija temperatura uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima, a samo u zapadnim jugozapadnim krajevima sa mogućom prolaznom slabom kišom.

U ponedeljak uz prolaznu oblačnost sa dužim sunčanim periodima. Samo na jugozapadu i jugu zemlje više oblačnosti sa mogućom kišom tokom dana. U utorak i sredu sunčano i vrlo toplo.