METEOS: U SUBOTU PROMENLJIVO OBLAČNO I TOPLO

U subotu toplo i promenljivo oblačno sa slabom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom u južnim, centralnim, istočnim i jugoistočnim krajevima tokom dana a na severu, zapadu i jugozapadu zemlje sunčano, suvo i vrlo toplo. Vetar slab severozapadni i severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 20°C, a maksimalna od 27°C na krajnjem jugoistoku do 33°C Prijepolju.

U subotu u Kruševcu promenljivo oblačno i toplo uz šansu za slabu kratkotrajnu kišu ili pljuskove sa grmljavinom tokom dana. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 29°C.

U nedelju sunčano i vrlo toplo u većini predela, a još samo u krajnjim južnim i jugoistočnim krajevima se očekuje sporadično slaba kratkotrajna kiša. U ponedeljak vrlo toplo uz razvoj prolazne oblačnosti koja će tokom dana zahvatiti većinu predela, osim sever zemlje. Početkom naredne sedmice velike vrućine. Sredinom iduće sedmice sa temperaturama do 38°C – 39°C u sredu i četvrtak.