METEOS: U SREDU SUNČANO I TOPLIJE, U KRUŠEVCU DO 30°C

U sredu toplije sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Popodne će biti uslova za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom u jugozapadnim i južnim predelima, kao i na istoku, u oblasti Homoljskihh planina. U ostalim krajevima Srbije pretežno suvo. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 18°C, maksimalna dnevna od 27°C na severu Vojvodine do 31°C na jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 17°C do 23°C.

U sredu u Kruševcu sunčano i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna do 30°C. 

U četvrtak toplo sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom je moguća u jugozapadnim predelima i na Homoljskim planinama. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, maksimalna dnevna od 27°C na severu Vojvodine do 31°C na jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 18°C do 24°C.

U petak i za vikend sunčano i sve toplije uz vrućinu i maksimalne temperature od 33°C do 36°C u subotu i nedelju.