METEOS: U SREDU SE NASTAVLJA VEOMA TOPLO VREME

U sredu sunčano i tropska vrućina. Samo krajnjem zapadu i jugozapadu Srbije uz slab prolazni razvoj oblaka. Vetar slab jugoistočni, u Banatu umeren. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 34°C do 37°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 24°C do 29°C.

U sredu u Kruševcu sunčano i vrućina. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna 36°C.

U četvrtak sunčano i tropska vrućina. Samo na krajnjem jugozapadu Srbije kasnije popodne za razvoj prolazne oblačnosti sa kratkotrajnom kišom povremeno ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 17°C do 24°C, a maksimalna od 35°C do 38°C. Uveče suvo i toplo. Tropske vrućine će se nastaviti do nedelje uz manja kolebanja temperature. Tokom noći toplo vreme.

U nedelju na severu Srbije malo niže i prijatnije temperature, oko 31°C. Na jugu i dalje vruće. Početkom naredne sedmice i dalje vrlo toplo ali uz malo niže i prijatnije temperature tokom dana.