METEOS: U SREDU MALO TOPLIJE, TEMPERATURA OKO 9°C

U sredu ujutru slab mraz i ponegde magla. Tokom dana umerena oblačnost sa sunčanim periodima i toplije nego u utorak. Po kotlinama se može duže zadržati magla ili sumaglica uz malo niže temperature u tim oblastima. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C u Požegi do 2°C u Beogradu, a maksimalna od 6°C na jugu i jugoistoku do 11°C na severozapadu Srbije. Uveče suvo. Temperaturu u 22 sata od 0°C do 4°C.

U sredu u Kruševcu malo toplije uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko -1°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo. 

U četvrtak ujutru retka pojava slabog mraza i ponegde magle. Tokom dana pretežno sunčano i još toplije nego u sredu, iznad 10°C u većini predela, a ponegde oko 15°C.  Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna od 10°C do 15°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22 sata od 2°C do 6°C. 

U petak pretežno sunčano toplo za ovo doba ogdine, od 12°C do 15°C u većini predela. U subotu takođe toplije od proseka, ali uz prolaznu oblačnost sa malom šansom za kratkotrajnu kišu ponegde. U nedelju takođe toplo, a krajem dana moguća prolazna kiša koja dolazi sa zapada. U ponedeljak zahlađenje sa moguće malo kiše, susnežice i snega.