METEOS: U PETAK OBLAČNO, MOGUĆA SLABA KIŠA

U petak promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala na severu i istoku Srbije. Na jugu i jugozapadu Srbije oblačno sa kišom i svežije. Vetar na severu slab do umeren istočni i jugostočni, a na jugu Srbije slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 15°C na krajnjem jugu u Vranju do 21°C na severu Srbije. Uveče kiša prestaje na jugu. Temperatura u 22h od 11°C do 15°C.

U petak u Kruševcu promenljivo oblačno i moguća je pojava slabe kiše. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 19°C. Uveče suvo. 

U subotu pretežno sunčano i malo toplije. Vetar umeren jugoistočni u košavskom području, a u ostalim krajevima slab istočni i severoistočni. Na jugu Banata povremeno pojačan jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 11°C, a maksimalna od 19°C do 22°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 10°C do 15°C.

U nedelju i početkom iduće sedmice sunčano i još malo toplije tokom dana, dok će jutra biti malo hladnija prema današnjoj prognozi i maglovita na zapadu i jugu Srbije. Maksimalne temperature malo iznad20°C, a ponegde do 25°C.