METEOS: U PETAK MOGUĆA SLABA KIŠA POPODNE

U petak prolazna promenljiva oblačnost uz malo niže temperature tokom dana i moguću šansu za slabe padavine sporadično. U severnim predelima može ostati suvo tokom većeg dela dana uz sunčane periode ali ni tamo nije isključena pojava slabe prolazne kiše. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 13°C do 18°C, a maksimalna od 26°C do 29°C. Uveče moguća kiša na jugu i u centralnim predelima Srbije. Temperatura u 22h od 17°C do 21°C.

U petak u Kruševcu prolazna oblačnost sa mogućom prolaznom slabom kišom popodne i predveče. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna oko 27°C. 

U subotu sunčano i toplo uz razvoj slabe prolazne oblačnosti na  jugu, zapadu i jugozapadu Srbije. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 13°C do 16°C, a maksimalna od 27°C do 29°C. Uveče suvo.

U nedelju sunčano i vrlo toplo sa temperaturama malo iznad 30°C. U ponedeljak još toplije sa temperaturama oko  ili malo iznad 34°C. U utorak malo niže maksimalne temperature ali i dalje vrlo toplo. U sredu moguće naoblačenje i prolazno osveženje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom po današnjoj prognozi.