METEOS: U PETAK MANJA VRUĆINA, 5 DO 7 STEPENI NIŽA TEMPERATURA

U petak od 5 do 7 stepeni niža dnevna temperatura i manja vrućina uz prolaznu oblačnost sa retkom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova na jugozapadu Srbije. Na severu će biti pretežno sunčano. Vetar slab severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 30°C do 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 20°C do 25°C.

U petak u Kruševcu manja vrućina uz sunčane periode i malu do umerenu oblačnost. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 32°C. Uveče suvo.

U subotu pretežno sunčano i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 21°C, a maksimalna od 32°C do 36°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 22°C do 27°C.

U nedelju i ponedeljak sunčano i velika vrućina uz maksimalne temperature preko 35°C, a ponegde na jugu do 40°C u ponedeljak. U utorak i sredu nekoliko stepeni manja vrućina.