METEOS: U NEDELJU PRETEŽNO SUNČANO, TEMPERATURA 25°C

U nedelju na severu sunčano, a u centralnim i južnim krajevima pre podne promenljivo oblačno. U jugozapadnim i južnim predelima je moguća pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna dnevna od 25°C do 28°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 16°C do 21°C.

U nedelju u Kruševcu promenljivo oblačno pre podne, a popodne sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata oko 19°C.

U ponedeljak sunčano i toplije nego u nedelju za nekoliko stepeni. Popodnevni razvoj oblaka se očekuje u jugozapadnim i južnim predelima gde je moguća pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U ostalim predelima suvo. Vetar slab promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 15°C, a maksimalna dnevna od 27°C do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 17°C do 23°C.

U utorak takođe toplo, ali popodne uz naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima, najpre na severu Srbije. Na jugu ostaje suvo do večernjih sati. U sredu i četvrtak malo svežije i suvo sa sunčanim periodima. U drugoj polovini sedmice sunčano i ponovo sve toplije.