ASFALTIRAN PUT DUŽINE 2,5KM U SELU BOLJEVAC

U selu Boljevac završeno je asfaltiranje puta. Predstavnici lokalne samouprave, prilikom obilaska završnih radova, u razgovoru sa meštanima informisali su se i o potrebama koje su stanovnici ovog dela Mesne zajednice Ribare iskazali kao prioritet za naredni period. “U MZ Ribare radi se prema usvojenom planu i Programu razvoja”, rekla je Gradonačelnica.

Na ovom potezu, planom je obuhvaćeno i realizovano i asfaltiranje puta prema crkvi u Grevcima, u naselju Samar i kraća deonica puta Agatonovići – Mladenovići. Ukupna vrednost svih radova premašuje 25 miliona dinara iz gradskog budžeta, a izvođač radova je preduzeće “Кruševac put”. Preostaje i asfaltiranje puta u Zubovcu u dužini od 1.500 metara, što će biti izvedeno preko JP „Putevi Srbije“.

Nakon obilaska nove afaltne trase, predstavnici Grada posetili su i četvororazredno područno odeljenje osnovne škole „Velizar Stanković Korčagin“, koje trenutno pohađa šest školaraca. U razgovoru sa meštanima dogovoreni su radovi i o uređenju dvorišta i ograde, a bilo je reči i o eventualnom uvođenju linije lokalnog autobuskog prevoza koja bi vodila do najudaljenijeg sela na području grada Кruševca, sa oko četrdesetak aktivnih domaćinstava.