METEOS: U NEDELJU I DO 19°C U KRUŠEVCU

U nedelju toplije sa sunčanim periodima pre podne, a na severu Srbije sredinom dana naoblačenje sa kišom koja će biti obilnija krajem dana. Kišna zona se krajem dana premešta postepeno ka centralnim i južnim predelima Srbije gde će biti vrlo toplo uz više sunčanih sati tokom dana. Vetar umeren južni i jugoistočni, a popodne na severu Vojvodine u skretanju na umeren severozapadni uz pad temperature na tom području. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C u Požegi do 7°C u Beogadu, a maksimalna od 12°C u Subotici i Somboru do 19°C u centralnim i južnim predelima Srbije.

U nedelju u Kruševcu  duži sunčani periodi i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južni i istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 19°C.

U ponedeljak zahlađenje sa kišom u svim krajevima, a na planinama sa snegom. Na severu Vojvodine padavine prestaju uz razvedravanje, a popodne prestaju i u zapadnoj i centralnoj Srbiji. U utorak i sredu hladnije od proseka sa povremenom kišom, a u planinama iznad 800 mnv sa snegom. Ponegde i u nižim predelima može biti susnežice sredinom iduće sedmice.