METEOS: U ČETVRTAK UJUTRU +10, A UVEČE -3°C

U četvrtak jako zahlađenje sa kišom koja brzo prelazi u sneg, najpre na severu Srbije već u toku jutra. Počeće da duva pojačan severni i severozapadni vetar. Temperatura u naglom padu, pa će jutro biti toplije nego popodne i veče. Pritisak ujutru ispod normale, a popodne i uveče iznad normale i u daljem porastu. Maksimalne temperature biće osmotrene u ranim jutarnjim satima, dok se minimalne temperature očekuju krajem dana i biće svugde ispod 0°C u večernjim satima. Jutarnja temperatura od 2°C na severu do 12°C na jugu, što će biti i maksimalna dnevna, a minimalna temperatura na kraju dana od -6°C na severu do -1°C u Negotinu.

U četvrtak u Kruševcu jako zahlađenje sa kišom koja prelazi u sneg popodne. Vetar ujutru slab, a popodne pojačan severni i severozapadni. Pritisak ujutru ispod normale, a uveče iznad normale. Ujutru temperatura 10°C, što će biti i maksimalna dnevna, a uveče -3°C. 

Od petka, 12. februara do 19. februara imaćemo izuzetno hladno vreme sa lednim danima i povremenim slabim snegom. Maksimalne dnevne temperature će se spustiti blizu -10°C u pojedinim danima tog perioda, a minimalne moguće i ispod -20°C ponegde.