METEOS: U ČETVRTAK JUTARNJA TEMPERATURA SAMO 3°C

U četvrtak vrlo hladno jutro, a tokom dana sunčano i toplije nego u sredu za oko 5, 6°C. Vetar slab, ujutru severni, a zatim severoistočni i istočni, pa jugoistočni krajem dana. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 9°C, a maksimalna dnevna od 23°C do 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 10°C do 17°C.

U četvrtak u Kruševcu nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i toplije nego u sredu. Vetar slab promenljiv, ujutru severni, a popodne severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata 10°C.

U petak pretežno i znatno toplije nego u četvrtak. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 12°C, a maksimalna dnevna od 27°C do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 14°C do 22°C.

U subotu pretežno sunčano i još malo toplije, malo iznad 30°C u većini predela. U subotu krajem dana i u noći ka nedelji je moguća pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova, najpre na severu Srbije. U nedelju niža i prijatnija temperatura uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima na severu, a u zapadnoj i južnoj Srbiji sa prolaznom kišom pre podne.