METEOS: U ČETVRTAK HLADNIJE, MOGUĆA KIŠA

U noći sreda na četvrtak padaće kiša koja se premešta od severa ka jugoistoku Srbije. U četvrtak ujutru prestanak padavina na zapadu i severu Srbije gde će doći do delimičnog razilaženja oblaka. Kiša prestaje sredinom dana i popodne i na jugu Srbije. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 10°C do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 4°C do 8°C.

U četvrtak u Kruševcu hladnije sa kišom koja prestaje popodne. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 12°C. Uveče suvo.

U petak ujutru suvo sa malo sunčanih intervala pre podne, a zatim dolazi novo naoblačenje sa kišom sa jugozapada i zahvata sve krajeve tokom dana. Vetar slab, ujutru južni i istočni, a popodne severoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 7°C, a maksimalna od 6°C na severu Vojvodine do 14°C na jugu Srbije. Uveče kiša povremeno. Temperatura u 22h od 5°C do 10°C.

Za vikend zahlađenje i preovlađujuće oblačno vreme sa kišom povremeno, a na planinama sa snegom u nedelju. Ponegde i u nižim predelima može biti susnežice u nedelju i ponedeljak kada padavine prestaju. U utorak suvo uz manji porast temperature, a od srede ponovo kiša i hladnije.