METEOS: PROMENLJIVO OBLAČNO, ALI TOPLO U PONEDELJAK

U ponedeljak u južnim i jugozapadnim predelima Srbije oblačnije vreme sa malom šansom za kratkotrajnu kišu ponegde, dok će na severu Srbije biti sunčano i toplo. Vetar slab južni, jugoistočni i istočni. Pritisak iznad normale i u blagom padu. Minimalna temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna dnevna od 18°C u Kosovskoj Mitrovici i Vranju do 24°C ponegde na severu Srbije. Uveče vedro. Temperatura u 22h od 6°C do 12°C.

U ponedeljak u Kruševcu promenljiva oblačnost, sa sunčanim interavalima. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 21°C.

U utorak sunčano i toplo, a samo na jugu Srbije promenljiva oblačnost. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura od 4°C do 10°C, a maksimalna dnevna od 20°C na jugu do 24°C na severu Srbije.

U sredu toplo uz postepeno naoblačenje koje će krajem dana  usloviti ponegde kišu, a najpre na zapadu Srbije. Od četvrtka je moguća češća kiša uz malo svežije vreme u drugoj polovini iduće sedmice.