METEOS: OBLAČNO U NEDELJU, SA KIŠOM I SUSNEŽICOM

U nedelju pretežno oblačno sa kišom, susnežicom i snegom uz dalje povećanje visine snega na planinama. Manji snežni pokrivač se može formirati i u nižim predelima zapadne i centralne Srbije. Po Vojvodini će biti malo ili nimalo padavina. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od -3°Cdo2°C, a maksimalna od 3°Cna zapadu do 9°C u Somboru gde će biti više sunčanih sati.

U nedelju u Kruševcu pretežno oblačno sa povremenom kišom i susnežicom. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura oko 1°C, a maksimalna oko 4°C.

Do sredine iduće sedmice bićemo pod uticajem hladnog vazduha sa severa Evrope uz temperature znatno ispod proseka za drugu polovinu marta. Početkom iduće sedmice hladno i oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. Snežni pokrivač se može formirati i u nižim predelima zapadne, centralne i južne Srbije. Po Vojvodini će biti malo ili nimalo padavina. U utorak padavine prestaju na severu, ali se zadržavaju na jugu Srbije i u sredu.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.