METEOS: I U UTORAK PROMENLJIVO I NESTABILNO VREME

U utorak promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Biće i malo sunčanih perioda. Vetar slab severni, severoistočni i istočni. Pritisak malo iznad normale na severu i oko normale na jugu Srbije. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 23°C na zapadu i severu Srbije do 27°C na jugu, u Leskovcu. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22 sata od 15°C do 18°C.

U utorak u Kruševcu promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih perioda. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna do 25°C. Uveče je moguća kiša.

U sredu bez bitnije promene: promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Biće i sunčanih perioda. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 22°C do 27°C. Uveče je moguća kratkotrajna kiša. Temperatura u 22h od 15°C do 18°C.

Do kraja sedmice nestabilno vreme sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Dnevna temperatura u manjem porastu u četvrtak i petak.