METEOS: U UTORAK U KRUŠEVCU OD -11°C DO +1°C

U utorak ujutru jak mraz na jugozapadu i jugu Srbije, a na severu malo slabiji mraz nego u ponedeljak. Prolazno naoblačenje se premešta sa severozapada u toku noći ka utorku i u utorak ujutru može usloviti ređu pojavu slabog snega u severnim, centralnim i istočnim predelima. Oblaci zatim odlaze na istok uz sunčane intervale tokom dana. Dnevna temperatura u porastu u odnosu na ponedeljak. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C na jugu Srbije do -4°C na severu, a maksimalna od -1°C u Dimitrovgradu do 6°Cu Loznici.

U utorak u Kruševcu ujutru jak mraz. U toku prepodneva doći će do prolaznog naoblačenja sa manjom šansom za slab kratkotrajni sneg. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -11°C, a maksimalna oko 1°C.

Vreme narednih dana: Temperatura u svakodnevnom porastu uz slabljenje i izostanak mrazeva od četvrtka. Južni vetar će biti u pojačanju, a sneg će se topiti i na planinama uz porast vodostaja na rekama za vikend. U petak i subotu oblačnije sa kišom povremeno, a od nedelje temperatura u padu, ali neće biti jačeg zahlađenja kao za prethodni vikend.