LIDL MARKET SVEČANO OTVOREN I U KRUŠEVCU /video

Kompanija Lidl Srbija otvorila je prodavnicu u Kruševcu, u Krfskoj ulici br. 1, a prvi savremeni diskontni lanac ponudiće kupcima iz Kruševca jedinstveno iskustvo kupovine i najpovoljniju potrošačku korpu.

 

„Nakon veoma srdačnog dočeka tokom otvaranja naših prvih prodavnica, u ime tima Lidl Srbija želim da prenesem da smo veoma srećni što ćemo od danas i građanima Kruševca ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu. Pored pažljivo odabranog asortimana proizvoda i jedinstvenih Lidl brendova, Lidl svojim potrošačima nudi i najbolji odnos cene i kvaliteta, koji je izazvao veliko interesovanje potrošača u već otvorenim Lidl prodavnicama“, rekla je predstavnica Lidla Đurđica Kujundžić zahvalivši se lokalnim vlastima i poslovnim partnerima na saradljivosti, kao i budućim potrošačima na strpljenju i toploj dobrodošlici.

 

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović poželela je dobrodošlicu kompaniji Lidl Srbija, istakavši da se nada da će ova društveno odgovorna kompanija i prvi savremeni diskont u Srbiji pružiti Kruševljanima povoljnu kupovinu i izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih: „Drago mi je što će danas i Kruševac postati jedan u nizu gradova u kome će kompanija Lidl otvoriti svoj maloprodajni objekat robe široke potrošnje na prodajnom prostoru veličine 2500 metara kvadratnih, i gde je oko 50 lica našlo svoje radno mesto. Drago mi je da su u raznovrstan asortiman jedinstvenih Lidl proizvoda uključeni i domaći dobavljači tako da daju izbor potrošačima da se odluče za Lidl kao mesto svoje povoljne kupovine“, rekla je Palurović.

 

Veliko interesovanje građana koji su od ranog jutra čekali otvaranje ni ovoga puta nije izostalo, a kako bi opravdala poverenje, kompanija Lidl Srbija je i u novoj prodavnici potrošače dočekala sa odabranim asortimanom proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i dodatnim „slavljeničkim“ cenama povodom otvaranja. Kako je pred nama period praznovanja, u pogledu asortimana Lidl je uveo novine – Deluxe proizvode koji će na raspolaganju biti samo u periodu do kraja godine.