KONCERT PESAMA TOME ZDRAVKOVIĆA – NENAD MILEVSKI

U četvrtak i petak, 17. i 18. februara,  Kulturni centar Kruševac obeležiće Dan ustanove i jubilej – tri decenije od osnivanja.

Podsećanja radi,  Kulturni centar Kruševac osnovan je 1992. godine udruživanjem Doma omladine i pionira „Mladost“ i društvenog preduzeća „Kruševac film“. Do sada, punih trideset godina,  svojim brojnim programskim, edukativnim, zabavnim, dramskim, muzičkim, festivalskim i filmskim sadržajima, kao i radom sa mladima kroz brojne sekcije i kreativne radionice, pokazao je da predstavlja stožer i da zauzima značajano mesto u  kulturi grada Kruševca i okoline.

Tradicionalno, Dan Kulturnog centra Kruševac biće obeležen svečanom akademijom,  izložbenim, filskim,  dramskim i muzičkim sadržajima.

U četvrtak, 17. februara, u Bioskopu Kruševac od 17 sati, Kulturni centar Kruševac svojim sugrađanima poklanja projekciju filma „Toma“, nakon koje će se od 20 sati održati koncert pesama Tome Zdravkovića u izvođenju Nenada Milevskog.

U petak 18. februara, takođe u Bioskopu Kruševac, od 19 sati svečanom akademijom, biće obeležen Dan Kulturnog centra, nakon koje će, takođe kao poklon kruševljanima i gostima, biti izvedena predstava „Nas dve“ u izvođenju Natalije Kecman i Ane Radonjić – Zoe Kida.