JASMINA PALUROVIĆ – GRADONAČELNICA, PREDRAG VUKIĆEVIĆ – PREDSEDNIK SKUPŠTINE

Na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Kruševca Predrag Vukićević, diplomirani ekonomista, izabran je za predsednika Skupštine. Na ovoj sednici potvrđeni su i mandati odbornika u novom sazivu lokalnog parlamenta.

Nakon potvrđivanja mandata odbornicima i položene zakletve na konstitutivnoj sednici skupštine grada kruševca formirane su odborničke grupe i to Aleksadar Vučić – Za našu decu, SPS-JS sedam i Pokret kraljevina Srbija. U nastavku novi saziv skupštine grada izabrao je i predsednika lokalnog parlamenta. Predrag Vukićević, diplomirani ekonomista i dosadašnji direktor RPK Kruševac dobio je poverenje Skupštine da predvodi lokalni parlament u narednom periodu.

Nakon izbora skupštinskog tela, zakazana je prva sednica novog formiranog saziva lokalnog parlamenta na kome su izabrani gradonačelnik, zamenik i članovi veća. Skupština je izglasala Jasminu Palurović za gradonačelnika, odnosno ona je i do sada obavljala tu dužnost, a sad joj je Skupština ukazala poverenje da obavlja funkciju gradonačelnika i u ovom mandatu. Sednica Skupštine grada održana je uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.