IZVEŠTAJ ODELJENJA ZA VANREDNE SITUACIJE, 10.07.2021.

U protekla 24 časa na teritoriji grada Kruševca nije bilo padavina. Nije bilo dejstva protivgradne odbrane
RC “Kruševac”.

KONTROLA POŠTOVANjA EPIDEMIOLOŠKIH MERA UTVRĐENIH U CILjU ZAŠTITE STANOVNIŠTVA OD ZARAZNIH BOLESTI: Odeljenje za inspekcijske poslove i Odeljenje komunalne milicije je dana 09.07.2021. godine izvršilo ukupno 4 nadzora u vezi sa sprovođenjem protivepandemijskih mera.

INTERVENCIJE PRIPADNIKA VATROGASNO-SPASILAČKIH JEDINICA: Na teritoriji nadležnosti Odeljenja za vanredne situacije u Kruševcu, tokom protekla 24 časa, vatrogasno spasilačke jedinice intervenisale su na gašenju ;etiri požara suve trve i niskog rastinja, jednog požara piljevine na putu i jedne ntervencija (ostale intervencije) hvatanje sove u stanu. Prilikom navedenih intervencija, angažovano je 16 vatrogasca-spasioca i 7 vatrogasnih vozila sa opremom. Nije bilo povređenih i stradalih lica.

JKP “VODOVOD-KRUŠEVAC”: Bez planskih isključenja.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA – RHMZ (do 18.07.2021.god.): U ponedeljak pretežno sunčano, posle podne u planinskim predelima retka pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine. U utorak i sredu sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom od 34 do 38 stepeni. U sredu uveče na zapadu i severozapadu pljuskovi i grmljavina. Od četvrtka promenljivo i svežije sa češćom pojavom pljuskova i grmljavine.

VODOSTAJI NA REKAMA:
ZAPADNA MORAVA: JASIKA: -139, redovna 355, vanredna 430
JUŽNA MORAVA: MOJSINjE: 69, redovna 280, vanredna 400

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.