NASTAVLJA SE ISPLATA SOCIJALNIH DAVANJA

Isplata socijalne pomoći i drugih prinadležnosti koja je najavljena za danas i sutra nije zaustavljena, a građani su bez razloga bili uznemireni glasinama koje su dobili u pojedinim poslovnicama Pošta Srbije, saopštila je Banka Poštanska štedionica.

Naime, kontakt centru Banke Poštanske štedionice, koji je u funkciji kriznog štaba Banke za sprovođenje mera u borbi protiv širenja koronavirusa, juče su se javili korisnici koji su bili uznemireni zbog informacija dobijenim u poslovnicama JP Pošta Srbije.

 

Krizni štab, u koji je uključen menadžment Banke Poštanska štedionica, međutim, odgovorno tvrdi da je reč o glasinama i da su sve informacije tog tipa koje su stigle iz JP Pošta Srbije neosnovane.

 

Banka Poštanska štedionica potpuno je spremna i sposobna da preduzme i sprovede sve mere Vlade Srbije i Narodne banke Srbije„, navedeno je u saopštenju banke, uz obaveštenje klijentima na koje se ne odnose mere ograničenog kretanja da mogu da dođu na šaltere ekspozitura Banke i podignu svoja sredstva.