INVESTICIJE OD 650 MILIONA /video

„Infrastrukturni radovi izvode se na više lokacija na teritoriji Grada, za koje je do sada iz republičkog budžeta operedeljeno oko 650 miliona dinara“, naglasila je, obilazeći gradilišta, zamenica gradonačelnika Vesna Lazarević.

 

„Radovi se, istovremeno, izvode na više lokacija kako bi se građanima omogućilo da što komfornije uđu u predstojeći zimski period“, istakla je zamenica gradonačelnika Vesna Lazarević. Urbanističkim planom „Centar 2“ na Kosturnici proširiće se pešačka zona i  izgradiće se dva manja kružna toka.

 

U toku je izvođenje druge faze radova u Takovskoj ulici, od Dušanove do Čolak Antine ulice, a u okviru rekonstrukcije zamenjene su toplovodne, vodovodne i kanalizacione mreže za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 25miliona dinara, dok infrastrukturni radovi koje investira J.P.“Putevi Srbije“ iznose 42 miliona.

 

Osim radova na kružnom toku kod Latifović pumpe, počinje i izgradnja kružnog toka na istočnoj obilaznici, kao i rekonstrukcija obilaznice, a vrednost tih radova, koje takođe investira J.P.“Putevi Srbije“, iznosi 89 milinona dinara i biće završeni do 15. decembra 2018. godine.

 

„Osim pomenutih radova u gradu, u toku je izgradnja, rekonstrukcija i revitalizacija puteva u prigradskim i seoskim naseljima na teritoriji Grada, a ukupna vrednost investicija J.P.“Putevi Srbije“ za infrastrukturne radove na teritoriji grada Kruševca, u toku ove godine, iznosi preko 650 miliona dinara“, rekla je zamenica gradonačelnika Kruševca Vesna Lazarević.