INFRASTRUKTURNI RADOVI NA SEOSKOM PODRUČJU

Početku radova na asfaltiranju ulice Jovana Ristića u Bivolju prisustvovala je gradonačelnica Jasmina Palurović, sa saradnicima. Ona je ovom prilikom istakla da su građani, koji žive u pomenutoj ulici, 2016. godine izdvojili 600.000 dinara za radove na pripremi asfalta, a da je iz budžeta grada opredeljeno 4,5 miliona za realizaciju kompletnih radova.

 

Osim infrastrukturnih radova u gradu i prigradskim nasljima kontinuirano se radi i na asfaltiranju ulica u seoskoj sredini. Jedno od gradilišta na teritoriji Kruševca je u selu Petina gde se izvode radovi na 5 putnih pravaca u dužini od oko kilometar ipo. Meštani su za pomenute radove izdvojili oko 2 miliona dinara, a iz budžeta grada opredeljeno je oko 9 miliona dinara. Nakon zavretka radova značajno će biti olakšan život stanovištva u ovom naseljenom mestu, ističu iz Mesne zajednice Dvorane.

 

Iako se bliži kraj ovogodišnje građevinske sezone, infrastrukturni radovi na teritoriji grada Kruševca izvodiće se sve dok vremenski uslovi budu dozvoljavali, istakla je gradonačelnica Jasmina Palurović.