GODINU IPO DANA POSLE VELIKOG POŽARA PONOVO OTVORENA „YOUMART“ ROBNA KUĆA

Nakon godinu ipo dana, ponovo je počela sa radom robna kuća Trayal. Naime, u oktobru 2022. godine ovaj Trayalov objekat pretrpeo je ogromnu materijalnu štetu nastalu u velikom požaru. Potpuno uređen, renoviran objekat je danas ponovo ustupljen zakupcima,  odnosno, dat na korišćenje Kineskom trgovinskom lancu “Youmart”.

U oktobru 2022. godine izbio je veliki požar u kineskoj robnoj kući “Youmart”, u objektu Trayal korporacije u centru grada. Na gašenju požara bile su angažovane sve raspoložive ekipe Vatrogasno-spasilačke jedinice Kruševac, Policijske uprave i svi privredni subjekti koji su mogli da učestvuju, a na poziv Gradske uprave. Trayalova bivša robna kuća pretrpela je ogromnu materijalnu štetu. Sanacija oštećenog objekta trajala je godinu ipo dana i sada ova zgrada ima potpuno drugačiji izgled, kompletno je renovirana, uređenja i data na korišćenje zakupcima lokala.

“Youmart” od 1986. godine snabdeva velike trgovinske lance i shopping centre u Kini garderobom, obućom, elektronskim priozvodima, kancelarijskim priborom, robom široke potrošnje, kao i mnogim drugim proizvodima koji su neizostavni u našem svakodnevnom životu. U Srbiji posluje u preko 20 gradova, među njima je i Kruševac. Potpuno rekonstruisana robna kuća u Kruševcu prostire se na oko 3000 kvadrata i ima širok asortiman proizvoda.

Kao snabdevač mnogih trgovinskih objekata, “Youmart” kao brend prvi put ulazi u Srbiju 1998. godine i pridobija simpatije velikog broja potrošača. Plan im je da se u narednih deset godina proširi i u ostale zemlje regiona. A danas… nastoji da svakom kupcu uz bogat asortiman u prijatnom okruženju omogući  lepši život, po, kako kažu nižoj ceni. Direktor Trayala Miloš Nenezić uručio je vlasniku trgovinskog lanca “Youmart” Zhu Kju Pingu ikonu kao simbol zaštite prostorija i amajliju za koju se veruje da donosi novac.