FK TRAYAL: OČEKUJEMO PODRŠKU SA TRIBINA /video

U poslednja tri kola Prve lige Srbije kruševački Trayal gubio je utakmice sa po dva gola razlike u korist protivnika. Slika na terenu nije baš odgovarala konačnom rezultatu u ta tri prvenstvena susreta. Borili su se ravnopravno fudbaleri Trayala, imali igru i šanse, ali lopta nije završavala u golu protivnika za pobedu već samo za ublažavanje poraaza.

 

Priliku da prekine seriju loših rezultati kruševački prvoligaš imaće već u nedelju 9.decembra od 13.00 sati na stadionu Mladost u Kruševcu, u drugom ovosezonskom susretu sa beogradskom ekipom Žarkovo. Sredinom septembra, kao gost, FK Trayal je upisao bodove nakon utakmice protiv OFK Žarkovo, iz pobede rezultatom 0:1.

 

U poslednje vreme su se u stručnom štabu Trayala dosta borili i sa povredama i virusima kod igrača, pa je bilo i dosta promena u ekipi. Pred utakmicu sa OFK Žarkovo svi su fudbaleri Trayala na raspolaganju za mesto na terenu. Ivica Jovanović, fudbaler kruševačkog prvoligaša, na konferenciji za novinare je rekao da su on i njegovi saigrači svesni da ih u nedelju očekuje utakmica sa dobrim i iskusnim timom Žarkova, ali da će dati maximum da sva tri boda ostanu u Kruševcu.

 

U Trayalu očekuju podršku sa tribina u nedelju od 13.00 sati na utakmici 22. kola prve lige Srbije protiv OFK Žarkovo.