FESTIVAL FILANTROPIJE ODRŽAN U ĆIĆEVCU OVOG VIKENDA

Filantropski mesec u Ćićevcu završen je ove subote proslavom useljenja u novi prostor Okulara – Inkluzivnu kuću za mlade u centru Ćićevca, odmah pored Autobuske stanice, a u neposrednoj blizini Igrališta mojih snova, prvog Unicefovog inkluzivnog igrališta u Srbiji, nastalog inicijativom ovog Udruženja. Udruženje mladih Okular vredno radi na svojoj viziji već godinama, a to je društvo u kojem svako dete i svaka mlada osoba ima podsticajne prilike i uslove za rast, razvoj i nesmetano ostvarivanje svog punog potencijala.

Okupili su donatore i donatorke, saradnike i saradnice i prijatelje i prijateljice da im zahvalile na dugogodišnjoj saradnji i prilici da zajedno stvaramo bolje, pravednije i humanije društvo za život dece i mladih u Srbiji.

Posebnu zahvalnost za pomoć pri opremanju novog, prostranijeg i lepšeg prostora za decu i mlade, koje već šest godina okupljamo u velikom broju na svim našim aktivnostima, duguju društveno-odgovornim kompanijama koje su  pomogle donirajući svoje proizvode ili usluge.

Osim velikim kompanijama, Okular se zahvaljuje i lokalnim, već tradicionalnim, donatorima u svim akcijama – Cvećari Frajla, kafeu ITD, Marketu Most, Knjižari Format BS i Ogrevu.

Proslava je podržana u okviru projekta „Povezivanje: ka većoj vidljivosti organizacija civilnog društva i većem učešću građana“, koji realizuje Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju Nemačkog Maršalovog fonda SAD (BTD).