BIG KRUŠEVAC – NOVO IME KRUŠEVAC SHOPPING PARKA!!

Koncert grupe Hurricane, nastup plesne trupe Una Saga Serbica, odlični popusti, pokloni i zabavni program povodom proslave novog imena tržnog centra

Omiljeno mesto za kupovinu i zabavu Kruševljana, nekadašnji Kruševac Shopping Park, u subotu, 9. aprila, dobiće novo ime – BIG Kruševac. Tim povodom, posetioce očekuju sjajni popusti, odlična zabava i brojna iznenađenja. Jedno od njih je i koncert grupe Hurricane, od 18 sati, na parkingu BIG Kruševac centra.

„Jedva čekamo druženje sa publikom u Kruševcu. Pripremamo im odličan provod, omiljene hitove i mnogo zabave. Sigurne smo da će svi uživati, od naših najmlađih i najvatrenijih fanova, do onih starijih posetilaca BIG centra“ – izjavile su članice grupe Hurrice i dodale da se koncertu u rodnom gradu posebno raduje Sanja Vučić.

Dolazak BIG-a u Kruševac, osim koncerta grupe Hurricane, obeležiće i muzičko-scenski spektakl plesne trupe Una Saga Serbica, kao i nastup Mirror Crew balerina u kostimima od ogledala. Celodnevna zabava počinje već u 14 sati, na parkingu tržnog centra, programom za najmlađe,  u okviru dečijeg kutka, gde ih očekuju zanimljive radionice, animatori, žongleri, kao i Miki i Mini Maus maskote.

Nakon prošlogodišnje informacije da je kompanija BIG CEE kupila Kruševac Shopping Park, posetioci su nestrpljivo čekali na promenu imena i brojne novitete koje očekuju, a poučeni odličnim iskustvima iz drugih gradova u kojima posluju BIG centri.

Radujemo se zvaničnom predstavljanju BIG Kruševac centra posetiocima, kao i odličnom programu koji smo pripremili. Mesecima unazad smo vredno radili na predstavljanju novog imena, ali i brojnim iznenađenjima koja ćemo predstaviti u narednom periodu. Centar u Kruševcu je poseban i po tome što upravo ovde predstavljamo novi, crveni logo koji će ubuduće krasiti i centre u drugim gradovima širom Srbije“ – istakli su predstavnici BIG-a.

Podsećamo, pored centra u Kruševcu, u okviru kompanije BIG u Srbiji uspešno posluje još osam centara: BIG FASHION i BIG FASHION Park u Beogradu, BIG FASHION Kragujevac, BIG Novi Sad, BIG Fashion Outlet Inđija, BIG Pančevo, BIG Zrenjanin i BIG Rakovica. Pored navedenih centara, o uspehu BIG mreže dodatno svedoči i činjenica je da ova kompanija nedavno kupila i Delta City šoping centar u Crnoj Gori.

Zato, upišite sebi podsetnik – subota, 9. april, od 10 do 22 sata, BIG Kruševac, Krfska 37!