ZAMENICA ŠEFA DELEGACIJE EVROPSKE UNIJE POSETILA VRNJAČKU BANJU

Opštinu Vrnjačka Banja danas je posetila zamenica šefa delegacije Evropske Unije Plamena Halačeva. Cilj posete je bio obilazak projekta koji su realizovani na teritoriji opštine Vrnjačka Banja, uz podršku Evropske Unije.

Pri samom dočeku ispred zgrade opštine, usledio je sastanak sa rukovodstvom lokalne samouprave u kabinetu predsednika opštine, a nakon sastanka obišli su neke od projekata koje Evropska Unija  podržava u opštini, sa ciljem da se poboljša kvalitet ẓ̌ivota ugroženih grupa, unapredi energetska efikasnost i usluge koje lokalna administracija pruža građanima i privredi.

Obilazeći novu zgradu za socijalna stanovanja, kao i radove na mostu preko Male Reke, koji je srušen nakon poplave 2023. godine, zamenica šefa delegacije Evropske unije istakla je da je opština Vrnjačka Banja na čelu sa gospodinom Bobanom Đurovićem opravdala sva očekivanja, sve radove završili i završavaju u datom vremenskom roku, i nada se još boljom saradnjom, kao i da opština Vrnjačka Banja ima punu podrsku Evropske Unije.