TRAJAL KORPORACIJA DONIRA MILION EVRA KRUŠEVAČKOM SPORTU

Trayal Korporacija potpisala je prve ugovore o donatorstvu sa sportskim klubovima u Kruševcu. To je deo projekta donatorskog fonda vrednosti milion eura kojim Trayal Korporacija pomaže razvoj kruševačkog sporta.

Trajal korporacija u decembru prošle godine obećala je da će, pored donacija koje se već realizuju , uložiti u kruševački sport milion evra. Sa realizacijom ovog plana ubrzo je formirana komisija koja je uputila poziv sportskim klubovima koji su dostavljali programe i planove razvoja klubova u dugoročnom periodu. U restoranu Bagdala sinoć su potpisani prvi ugovori o donaciji Trajal korporacije kruševačkim košarkaškim klubovima Napredak junior, Kruševac i Bagdala. Miloš Nenezić, generalni direktor Trajal korporacije podsetio je da u Kruševcu postoje 66 registrovanih klubova različitih sportova medju njima i 10 000 mladih što govori da je Kruševac sportski grad i da tome treba posvetiti posebnu pažnju.

Nenezić se zahvalio gradonačelniku koji je podržao Trajal u realizaciji projekta donatorstva kruševačkim sportskim klubovima ali i članovima komisije a košarkašicama i košarkašima poželeo mnogo uspeha u predstojećim utakmicama.