TOPLANA: NAJAVLJENA INTERVENCIJA, RADNICI SU NA TERENU

Jutros je redakciji TV Jefimija dostavljeno je saopštenje JKP „Gradska toplana“ koje Vam prenosimo u celosti:

„Obaveštavamo Vas da JKP ,,Gradska toplana” Kruševac, desetog dana meseca decembra, vrši normalnu proizvodnju energije u sklopu svih toplotnih izvora.

Jučerašnji poslepodnevni problem dela distributivne mreže, koji je prouzrokovao isključenje sa daljinskog sistema korisnika jednog dela Šumatovačke ulice, dela Čupićeve, dela Bosanske, dela Takovske, kao i jednog dela Dušanove ulice je rešen. Naša služba distribucije je odmah izašla na teren i problem je rešen brzo i efikasno, a svi korisnici pomenutih ulica su do 19 časova, kako je i najavljeno, imali tople radijatore.

Za danas imamo najavljenu intervenciju distributivnog toplovoda, tako da će sa sistema biti isključeni stanari dela ulice Konstantina Filozofa (od raskrsnice sa Kosančićevom ulicom do raskrsnice sa Obilićevom ulicom) i deo Obilićeve ulice koji se napaja tim distributivnim toplovodom, dok će se u naselju ,,Pejton” intervencija odvijati u okviru zgrade K9 u ulici Radoja Domanovića. Radnici ,,Gradske toplane” su već na terenu i očekujemo da će pomenute intervencije biti završene u toku dana.

U ostalim delovima grada stanje je redovno i nema problema niti zastoja u snabdevanju naših sugrađana toplotnom energijom.

Za pomoć i podršku naših dežurnih službi, korisnici se mogu obratiti dežurnim dispečerima ,, Gradske toplane ” na sledeće brojeve telefona: 037/447-790 i 037/447-791. Dežurne ekipe su, kao i uvek na terenu i izlaze u susret našim korisnicima, uz pridržavanje svih epidemioloških mera koje podrazumevaju obavezno nošenje maski, kao i poštovanje fizičke distance.“