SASTANAK SNS: HOĆE LI BITI IZBORA U 2019.??

Sastanku Srpske napredne stranke u zemunskoj hali „Pinki“ prisustvovalo je više od 3.000 članova, koji su obraćanje predsednika Vučića na temu izbora pozdravili gromoglasnim aplauzom, prenosi Radio televizija Srbje.

 

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović rekao je za RTS da su vanredni parlamentarni izbori bili jedna od tema sastanka u Zemunu.“Moramo da budemo spremni, da se pripremamo, obilazimo ljude i da vidimo šta je to što možemo da uradimo za građane“, rekao je Stefanović gostujući u Dnevniku RTS-a.Odgovarajući na pitanje da li će izbora biti, potpredsedni SNS-a rekao je da je „prerano da se kaže da je to definitivno“.

 

Stefanović je rekao da SNS ne sme da bude samozadovoljna i uspavana stranka.“Oni koji su se umorili, mogu da odstupe. Hoćemo da budemo na usluzi građanima Srbije“, poručio je Stefanović.Prema njegovim rečima, razgovaralo se i o predstojećoj poseti predsednika Rusije Vladimira Putina.“Razgovarali smo o tome da ćemo da damo podršku na skupu kod Hrama 17. januara. Biće prisutan i naš predsednik i oni će se obratiti građanima. Želimo da se kao stranka okupimo“, istakao je potpredsednik SNS-a.

 

Ranije danas je održan sastanak u Zemunu na kojem su prisustvovali članovi proširenog Izvršnog odbora.