PROMOCIJA ČASOPISA „BORBA“ U KRUŠEVCU

Od prošle godine „Borba“ je ponovo pred čitaocima, ali u novom formatu i sa drugačijim konceptom. Nova „Borba“ sada je mesečnik sa izmenjenim konceptom u kojoj je u prvom planu kultura. “Kultura nam je na prvom mestu i kultura je nešto što nema cenu, zato nam je časopis besplatan. Kultura mora svima da bude dostupna, pod jednakim uslovima, lepo radimo, napravili smo spoj mladosti i iskustva, u kreiranju nam pomažu studenti novinari sa Fakulteta političkih nauka, koji dolaze i afirmišu se u našem časopisu“, istikao je u Kruševcu Andrija Jorgić, direktor časopisa „Borba“.

Inače, u junskom izdanju Borbe, dobar deo sadržaja posvećen je Kruševcu i velikom jubileju 650 godina od osnivanja. Pored promocije najnovijeg izdanja “Borbe”, povod posete Kruševcu je i donacija 67 knjiga Kulturnom centru Kruševac. Saradnja KCK i časopisa “Borba” traje već godinu dana, a saradnja će biti, na obostrano zadovoljstvo, nastavljena i u narednom period, istakla je Violeta Kaplarević, direktorka KCK.

Kako navode iz redakcije “Borba”, časopis koji su pokrenuli, fokusiran je na kulturu, turizam, kao i na mnoge druge stvari kojih, nema dovoljno u domaćim medijima. Besplatni mesečnik dostavlja se kulturnim institucijama, bibliotekama, muzejima…

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.